ПСИХОЛОГИЯ KZ
Өмірлік жолыңда үш түрлі адамдарды кездестіресің:
Біріншісі - өміріңді өзгертетін адамдар, екіншісі - өміріңді бұзатын адамдар, үшіншісі - жәй ғана сенің өміріңе айналатын адамдар...
1 год назад

Ответов пока нет!

Похоже, что к этой публикации еще нет комментариев. Чтобы ответить на эту публикацию от ПСИХОЛОГИЯ KZ , нажмите внизу под ней

Читайте также:
Знакомства в ВК
2 годы назад
Приветик, меня зовут Диана, я сельская девушка, которой нужна помощь по огороду и найти мужчину
Знакомства в ВК
2 годы назад
Если я сама тебе напишу ты обещаешь со мной пойти на встречу, пройти прогуляться или просто выпить кофе а там уже как получиться?
Знакомства в ВК
2 годы назад
Привет меня зовут Маша, я одинокая девушка которая хочет найти свою любовь
Знакомства в ВК
2 годы назад
У меня нет мужчины, я полностью свободна от отношений. Хочу найти свою любовь
Знакомства в ВК
2 годы назад
Хочу понравится мужчине, чтобы жениться предложил, а то совсем я одна.
ПСИХОЛОГИЯ KZ
1 год назад
🙏 ƏМИН 🙏
ПСИХОЛОГИЯ KZ
1 год назад
Сүюді сөзбен мадақтау да, даттау да қажетсіз. Сүйеді, болды. Махаббат дәлелдеуді қажет етпейді.

© Пауло Коэльо
ПСИХОЛОГИЯ KZ
1 год назад
Жарты жолда сынып қалмауға тырыс. Құласаң тұр да, ары қарай қадам бас. Тоқтап қалма! Ауыр күндер ерте ме, кеш пе артта қалады, ал сен бұрынғыдан да мықты боласың...
ПСИХОЛОГИЯ KZ
1 год назад
Өзіңе бір қарап қойшы. Әлі жассың. Қорқасың. Неге бұлай қорқасың? Әрекетсіздікті доғар! Үнсіздіктің шегі жетті. Өзгелердің сен туралы не айтатыны толғандырмасын. Кигің келген киімді ки. Айтқың келген сөзді айт. Тыңдағың келген музыканы тыңда. Дауысыңды барынша көтеріп, билеп те ал. Ертең жұмыс немесе сабақ демей, түнделетіп серуенге шығып тұр. Қазіргі кезде өмір сүр. Тәуекелге бар. Құпияңмен бөліс. Бұл өмір сенікі. Және ол ешкімдікі емес!

© Оливер Сайкс
Показать больше
ПСИХОЛОГИЯ KZ
1 год назад
🙏 ƏМИН 🙏